Wie is de beste conciërge van Leiden?

Vandaag is het de Dag van het Onderwijs. Conciërges zijn onmisbaar op scholen en daardoor ook een belangrijke schakel in het aanbieden van goed onderwijs in Leiden. D66 Leiden gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden. Verdient jullie conciërge de titel Conciërge van het Jaar? Nomineer dan snel jullie conciërge!

Vorig jaar wonnen Inge van Weeren van Vrije School Mareland en Mounaïm Belghiran van PI-school De Brug de verkiezing van Leidse Conciërge van het Jaar. De jury beoordeelde de genomineerde conciërges op behulpzaamheid, hun bijdrage aan een gezonde omgeving, een sociaal veilige omgeving en onderhoud aan de school.

Manusje-van-alles

Goed onderwijs en kansen voor alle kinderen begint bij een goede basis. D66 vindt het belangrijk dat de Leidse jeugd naar school gaat in een veilige, schone, inspirerende en stimulerende omgeving. Daarvoor zijn conciërges van onschatbare waarde: als manusje-van-alles zijn ze overal voor te bereiken en verrichten ze veel werk. Conciërges hebben een sleutelrol op scholen, maar hun werk blijft nog vaak onbelicht. D66 wil met deze verkiezing de conciërges ook dit jaar extra in het zonnetje zetten.

Nomineer jullie conciërge!

Heeft jouw school de allerbeste conciërge? Staat jullie conciërge altijd voor iedereen klaar? Nomineer dan jullie conciërge voor de verkiezing. Stuur uiterlijk maandag 20 februari een e-mail met daarin in ieder geval de naam van de conciërge, de naam van de school én een korte motivatie naar [email protected]. Geef daarin aan waarom juist jullie conciërge het verdient om dé Conciërge van het Jaar te worden. In maart zal D66 naar de school van de winnende conciërge komen om de prijs uit te reiken.