Installatie nieuwe raadsleden

Gisteren zijn onze nieuwe raadsleden geïnstalleerd in de gemeenteraad na het afleggen van de belofte. D66 gaat met 6 raadsleden aan de slag voor Leiden.

Fractievoorzitter Fleur Spijker: ‘‘Met dit nieuwe team zetten we ons in voor een nog groener Leiden met betaalbare woningen en gelijke kansen voor iedereen. Ik ben trots op de nieuwe en bekende gezichten in onze fractie. Met dit team bouwen we de komende vier jaar samen met de Leidenaren verder aan een stad waar we iedereen vrij laten, maar niemand laten vallen.”

Ons team

Met zes mensen gaat D66 deze raadsperiode aan het werk. We hebben een mooi team met verschillende talenten en kwaliteiten. Fleur Spijker, Sander van Diepen, IJsbrand Olthof en Antje Jordan, keren terug in de Leidse gemeenteraad. Zij kunnen een vliegende start maken met de contacten en de kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Linda Beimer en Julia de Groot vertegenwoordigen D66 voor het eerst in de raad en brengen hun eigen kundigheid en netwerk mee. Fleur Spijker: “Dit team kan putten uit verschillende ervaringen en achtergronden. We vullen elkaar nu al goed aan en hebben zin om aan de slag te gaan voor een nog mooier Leiden.”