Gerry Stegeman

Beeld: Evert van der Worp

Vanaf 1991 woon ik met mijn gezin in Deventer, sinds 8 jaar aan de Beestenmarkt. Ik werk als coördinator internationalisering bij Saxion. Privé ben ik een actieve hardloper bij AV Daventria en fervent fietser. Als persoon ben ik praktisch, open en bedrijvig.

  • 61 jaar
  • Deventer

Graag wil ik blijven bijdragen aan de “verschilligheid” in de gemeente. Voor mij is de onderlinge betrokkenheid in de gemeente erg belangrijk. Ik heb me de afgelopen 4 jaar hard gemaakt voor een gezonder, inclusiever en duurzamer Deventer. Meedoen en mee kúnnen doen, daar gaat het om.  

Ik ben op dit moment woordvoerder Sociaal Domein van de fractie. Dat is naast meedoen en jeugd ook o.a. onderwijs, sport en participatie. Daarnaast heb ik aandacht voor wonen (onder andere particulier opdrachtgeverschap) en bereikbaarheid (fietsen). Ik schreef een initiatiefwetsvoorstel voor het verbeteren van de controle op gemeenschappelijke regelingen dat raadsbreed is aangenomen.

De komende periode ondersteun ik graag de nieuwe fractie. Ik blijf aanspreekbaar in de gemeente op ‘mijn’ thema’s. Neem vooral contact op als je een idee of wens hebt. Er zijn niet altijd makkelijke oplossingen, maar samen komen we verder, dat is mijn overtuiging.