Peiling wijst uit: D66 Breda in de lift!

D66 heeft een unieke kans om de grootste partij van Breda worden.

Het gaat erom spannen in Breda. Wie wordt op 16 maart de grootste partij van Breda en drukt dus de komende jaren de grootste stempel op onze stad? Een peiling van Maurice de Hond wijst uit dat D66 goed in de lift zit. We hebben nog twee weken om de klim af te maken en Breda progressief groen te laten kleuren. Een unieke kans.
 
Wie er in Breda de grootste partij wordt is een wezenlijke vraag: De grootste partij is als eerste aan zet voor de coalitievorming. Een belangrijke en verantwoordelijke positie dus.
 
Bredanaars moeten volgens lijsttrekker Bart Lauwen een belangrijke keuze maken: ‘’Deze verkiezingen gaan over wat voor stad we willen zijn. We willen juist aan de slag met betaalbare huizen bouwen, kansen voor iedereen en een groenere toekomst.’’
 
Drie weken spanning
De dagen tot aan 16 maart worden dus nog spannend in Breda. Welke partij krijgt de sleutels van de stad in handen? De komende weken zullen beide partijen hoe dan ook alles uit de kast halen om de Bredanaar te laten kiezen. Daarna weten we wie er de komende vier jaar het hardst aan de knoppen van de stad mag draaien.

Beeld: Maurice de Hond in opdracht van D66