Berend zal Jovita tijdelijk vervangen

Afgelopen woensdag is Jovita Dorigo met voorkeursstemmen verkozen tot gemeenteraadslid. Een enorme eer, zoals ze het zelf verwoordt. Door omstandigheden zal Berend Doedens tijdelijk Jovita vervangen als raadslid. Lees hieronder het persoonlijke bericht van Jovita

Bedankt voor het vertrouwen

Beste stemmer,

Dank jullie allen voor het vertrouwen dat D66 heeft gekregen. Ik ben heel blij met de erkenning voor de constructieve bijdrage van D66 in de gemeenteraad van Bergen op Zoom in de afgelopen jaren.
Bijzonder erkentelijk ben ik zeker ook voor de voorkeurstemmen voor mij persoonlijk. Ik vind het een eer om u te vertegenwoordigen in de raad en zie het als een uitdaging om mijn uiterste best te doen en het verschil te maken.

Collectief woonproject

Gezien mijn persoonlijke situatie, die tijdelijk erg druk is in verband met de realisatie van het Collectief Woonproject waarbij ik betrokken ben, heb ik de volgende afweging gemaakt.

Tijdelijke vervanging

Ik heb tijd nodig om mijn activiteiten af te bouwen en zoveel ruimte te maken als ik nodig heb om wat ik wil doen ook goed te doen. Onze fractie is een jonge sterke fractie, die ons naar deze positie heeft gebracht. Ik heb Berend Doedens, huidig raadslid, bereid gevonden om zijn werk nog enige tijd voort te zetten als raadslid. Zodra mijn persoonlijke situatie dit toelaat, zal ik als raadslid voor D66 Bergen op Zoom aantreden. Ondertussen staan we als fractie sterk met Ufuk, Letty, Berend, Wesley, mijzelf en Martien om alles te doen wat nodig is om voor Bergen op Zoom een goed bestuur te organiseren.

We gaan er voor!

Jovita Dorigo