Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Het basisinkomen: oplossing voor zorg en arbeidsmarkt?

Maandag 10 november 2014 in Den Haag

Het basisinkomen wordt als een mogelijke uitkomst gezien in het licht van de toekomstige ontwikkelingen binnen de zorg en op de arbeidsmarkt. En zou het basisinkomen de ruimte bieden om daadwerkelijk een houdbare participatiemaatschappij op te kunnen bouwen? De voor- en nadelen van het basisinkomen worden onder de loep nemen.

Maandagavond 10 november organiseert de thema-afdeling Vrouwen-Mannen-Mensenrechten D66 in Den Haag een bijeenkomst rondom dit vraagstuk. De thema-afdeling houdt zich bezig met thema’s rondom arbeidsparticipatie, arbeid-zorg, emancipatie en diversiteit.

Route

Parkeren onder het Plein bij het Binnenhof, 2 minuten lopen of lopend via het Centraal Station, richting Lange Vijverberg.  De straat ligt parallel achter deze straat. Je loopt meteen tegen het pand aan. Let op: de vergaderruimte zit in een pand naast het secretariaat op nummer 28 A, 1e verdieping.

In verband met de beperkt beschikbare ruimte verzoeken wij u vriendelijk zich ook voor het eten van te voren aan en af te melden bij voorzitter Mirande Smidt: m.r.smidt@planet.nl

10 november

19.30 uur

Landelijk Bureau D66
Hoge Nieuwstraat 28
Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48