Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Els Borst Netwerk Lezing

Dinsdag 5 februari in Den Haag

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat Els Borst is overleden. Ter herinnering aan de eerste vrouwelijke vicepremier organiseert het Els Borst Netwerk de eerste Els Borst Netwerk Lezing.

Deze ode aan Els Borst wordt voorgedragen door Kamerlid en EBN-lid van het eerste uur Pia Dijkstra op 5 februari in Dudok in Den Haag. Pia is tevens woordvoerder medisch-ethisch van de Tweede Kamerfractie. Meld je snel, voordat de zaal vol zit. Voor de lezing wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Programma
19:00 – Inloop
19.40 – Opening door Petra Stienen
20.00 – Lezing van Pia Dijkstra
Aansluitend is er een borrel

Meld je aan voor de allereerste Els Borst Netwerk Lezing via deze link.

5 februari

19:00 uur

Dudok
Hofweg 1A
2511 AA Den Haag

Thema

Zorg & samenleving

D66 wil zorg van goede kwaliteit, die voor iedereen toegankelijk blijft. Zonder maatregelen betaalt een doorsnee gezin in 2040 bijna de helft van zijn inkomen aan zorg. D66 wil de zorguitgaven daarom minder hard laten groeien, door het kostenbewustzijn te vergroten. Doen we dat niet, dan wordt gezondheidszorg onbetaalbaar.

Lees meer