Uitslagenavond Tweede Kamer-verkiezingen

D66 komt (landelijk) bijeen in Amsterdam om de uitslagen van de verkiezingen gezamenlijk te beleven. Alle leden zijn welkom om onder het genot van wat versnaperingen deze boeiende avond mee te beleven.

Aalsmeer

Het is op dit moment nog niet bekend of er een gezamenlijke (i.e. partij-neutrale) bijeenkomst wordt georganiseerd op het Raadhuis om de verkiezingsuitslag af te wachten. Later meer hierover.

Wel zal D66 Aalsmeer op zondag 26 november een borrel organiseren om de uitslag nog eens ontspannen met elkaar door te nemen.

Amsterdam

In Amsterdam vindt blikken we als D66 terug op de campagne voor de Tweede Kamerverkiezing. We wachten de uitslagen af en kijken vooruit. Op een groot scherm volgen we alle exit-polls die binnenkomen. Natuurlijk zal ook onze partijleider Rob Jetten spreken. Het precieze programma is later op deze pagina terug te vinden.

Locatie

TOBACCO
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam

De zaal is geopend vanaf 20.00 uur.

Lopend is deze locatie binnen 15 minuten te bereiken vanaf Amsterdam Centraal. We raden je dan ook aan om met het openbaar vervoer te komen.

Meer informatie over de bereikbaarheid van deze locatie.

De theaterzaal van TOBACCO is rolstoelvriendelijk. Heb je hier specifieke vragen over, neem dan contact met ons op via [email protected].

Aanmelden

Aanmelden via de website van D66.