Martin schittert als Conciërge van het Jaar 2024

Op 2 april 2024 werd Martin Willems van ‘De Verburch-hof’ in Poeldijk gehuldigd als Conciërge van het Jaar 2024. Deze bekendmaking werd gedaan door D66-raadslid Ilse Daalhof tijdens een feestelijke uitreiking, bijgewoond door alle collega’s van Martin. Daalhof verraste Martin met een bos bloemen, een feestelijke taart, een cadeaubon en overhandigde hem de jaarlijkse wisselbeker.

De oproep voor nominaties voor de verkiezing leverde vele reacties op voor verschillende conciërges in Westland. Desondanks was de jury unaniem in haar beslissing: Martin was de onbetwiste winnaar.

Collega’s hebben niets dan lovende woorden voor Martin. Martin is altijd vrolijk. Bij binnenkomst op ‘De Verburch-hof’ wordt men verwelkomd met een stralende glimlach en een warm praatje. Martin onthoudt namen en zorgt voor een persoonlijke touch die door collega’s gewaardeerd wordt. 

Ilse Daalhof benadrukte tijdens de uitreiking opnieuw de essentiële rol die conciërges spelen in het onderwijs. Hoewel hun werk vaak onderbelicht blijft, vervullen conciërges een sleutelrol op scholen. Met de organisatie van de Conciërge van het Jaar-verkiezing blijft D66 Westland zich inzetten om het belangrijke werk van alle conciërges in de regio onder de aandacht te brengen.