Patrick Blokzijl

Patrick Blokzijl - Portret van Patrick Blokzijl Beeld: D66 Purmerend

Als geboren en getogen Purmerender zet ik mij graag in voor de stad en haar inwoners. Dat heb ik tot nu toe gedaan als commissielid / raadslid in de afgelopen 20 jaar. Op vele onderwerpen is het belangrijk dat het D66-geluid gehoord wordt en vertegenwoordigd is in de raad van Purmerend. Het D66-geluid kenmerkt zich door een positief-kritische houding, altijd vooruit denkend en kijken naar kansen. Daarbij aandacht voor kansen voor iedereen (via goed onderwijs), volop ruimte om zichzelf te zijn en als het even tegenzit een vangnet om inwoners weer op weg te helpen. Echt sociaal-liberaal.

Voor D66 is het vanzelfsprekend dat we in gesprek gaan met inwoners en betrokkenen. Dat wil niet zeggen dat we het altijd met elkaar eens zijn, maar wel dat je als partij luistert en begrip hebt voor het standpunt van de ander. Soms is een luisterend oor voldoende.

  1. Volg Patrick op Twitter
  2. Volg Patrick op Facebook

Mooi is dat nu een sterke en diverse lijst van kandidaten er echt voor gaat. Zowel voor Beemster als voor Purmerend. Mijn kennis en ervaring stel ik graag ter beschikking en zo ondersteun ik anderen om zo goed mogelijk het D66-geluid te laten horen: optimistisch, denkend in kansen, ruimte gevend aan iedereen om zichzelf te zijn én vooral samen met inwoners tot praktische oplossingen komen. Alleen samen kunnen we Purmerend sterker maken.

Patrick Blokzijl

Beeld: D66 Purmerend