D66 Purmerend & Beemster

Beeld: D66 Purmerend

Raadsperiode 2018-2022
In de vorige raadsperiode telde de fractie van D66 in Purmerend vier raadsleden (Mark Intres, Astrud Wildschut, Nadine Hut en Tom de Jong), een fractiesecretaris (Rick Hollander) en steunfractieleden (Mireille Uileman en Patrick Blokzijl). Daarnaast hebben wij als coalitiepartij een wethouder (Paul van Meekeren) geleverd.

De fractie van D66 Beemster bestond op dat moment uit een raadslid (Gerard Groot) en meerdere steunfractieleden (Marian Segers, Pieter Beemsterboer, Frances Heijmans, Harry Heijmans, John Smits, Edwin Paarlberg en Merlijn Tishauser).

Raadsperiode 2022-2026
In de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Purmerend zal D66 Purmerend vertegenwoordigd worden door 2 raadsleden (Mark Intres en Astrud Wildschut) en 3 commissieleden (Nadine Hut, Rick Hollander en Edwin Paarlberg), met ondersteuning van steunfractieleden/adviseurs vanuit Purmerend en Beemster (Mireille Uileman, Patrick Blokzijl, Paul van Meekeren, Marian Segers en Tom de Jong). We zullen deze raadsperiode als oppositiepartij plaatsnemen in de gemeenteraad. De nieuwe raads- en commissieleden zijn op 3 januari 2022 beëdigd.