Dit zijn onze 4 raadsleden!

D66 Maastricht heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 4 zetels weten binnen te halen, en is daarmee de derde partij van de stad geworden. De 4 zetels zullen worden ingevuld door Johan Pas, Claudia Demas, Bert Jongen en Miriam Elfassih.

Johan en Claudia

Johan en Claudia waren de afgelopen jaren ook actief als raadslid voor D66. Johan heeft zich in die periode onder andere hard gemaakt voor een sterke cultuursector in Maastricht. Claudia was actief als woordvoerder sociaal domein en heeft er onder andere voor gezorgd dat de gemeente steeds meer oog heeft voor inclusiviteit in haar beleid en communicatie.

Bert en Miriam

Bert heeft de afgelopen jaren het D66-geluid laten horen vanuit het stadhuis als wethouder Onderwijs, Jeugdzorg, Studentenstad en Sport. Hij blijft dit doen tot een nieuw college is aangetreden, en heeft voor zichzelf besloten om daarna verder te gaan als raadslid.
Miriam was het afgelopen jaar één van onze burgerleden en wist bij de verkiezingen veel Maastrichtenaren achter zich te krijgen, waardoor ze met voorkeurstemmen in de raad is gekozen. Een knappe prestatie!

Onze raadsleden leren kennen?

Wil je Bert, Claudia, Johan of Miriam beter leren kennen? Kijk op hun pagina op deze website. Mocht je in contact willen komen met één van onze raadsleden, dan kun je op die pagina’s vinden hoe je hen kan bereiken!