Maak kennis met Alie

Nog minder dan 3 weken tot de verkiezingen! Maak deze week kennis met Alie Tigchelhoff, onze nr. 3 op de kandidatenlijst.

Woningcrisis

Als moeder van een 23-jarige dochter en als mantelzorger van haar moeder weet Alie als geen ander hoe hoog de woningnood is. Daar wil zij zich graag voor in gaan zetten. IJsselstein echt duurzaam op de kaart zetten met meer duurzame en sociale woningbouw. Alie weet van aanpakken en kan niet wachten om de woningnood aan te pakken.

“Ik wil ervoor zorgen dat er mooie plannen komen en dat deze plannen ten uitvoer worden gebracht voor alle IJsselsteiners!”

Älie Tigchelhoff

Ervaren bestuurder

Alie is al sinds 2013 betrokken bij D66 IJsselstein. Eerste als bestuurslid en daarna als raadslid. Als raadslid weet zij dat een gewenst draagvlak creëren niet altijd makkelijk is. Toch vindt zij het belangrijk dat er met elkaar wordt gepraat en samengewerkt om plannen beter te maken en uit te voeren. Open staan voor een gesprek en transparant zijn.

Hobby’s

Een van de hobby’s van Alie is breien. Ze draagt daarom de ‘warmetruiendag’ een warm hart toe. Van jongs af aan heeft ze geleerd bewust te zijn. Deuren achter zich dicht en geen water of energie verspillen. Alie woont in Zenderpark. Ze heeft twee dochters waarvan eentje op zoek is naar woonruimte en daarom nog thuis woont. Alie had in de binnenstad een delicatessenwinkel en weet daarom goed wat er speelt in de binnenstad. Ze geniet van gezelligheid om haar heen. Ze werkt nu bij een verzekeringsmaatschappij.

Alie Tigchelhoff Beeld: Loranne van der Zalm