Dilia Leitner

Beeld: Dilia Leitner

Mijn naam is Dilia Leitner. Ik woon met mijn gezin midden in de Haarlemse Samenleving. Daarnaast werk ik als Senior Prospositie Manager bij Zilveren Kruis Achmea. Sinds 2004 ben ik lid van D66 en bij D66 voel ik me thuis. Streven naar vrijheid en nemen van verantwoordelijkheid gaan bij D66 hand in hand, daarom heb ik me vanaf het begin van mijn lidmaatschap ingezet voor D66. Ik ben blij in een democratie te leven en wil daar graag aan bijdragen. Verschil maken voor anderen, daar komt mijn drive voor de politiek vandaan.

  • 50 jaar
  • Heemskerk
  • Haarlem

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Haarlem is zo mooi, ik voel me bevoorrecht dat ik hier mag wonen. Ik vind het ook erg leuk dat Haarlem water heeft. Ik geniet ook elke keer als ik langs het Spaarne kom.

Wat betekent D66 voor jou?

Ik voel mij thuis bij D66 en pas daar qua stijl en profiel naadloos in. Centraal staan voor mij de kernwaarden van D66, de hervormingsgezinde partij, waarin de vrije mens centraal staat. Ruimte en kansen geven aan mensen die onderling met elkaar verbonden zijn met zorg en verantwoordelijkheid voor elkaar. Wie struikelt wordt geholpen en aangemoedigd.