D66 Kandidatenlijst en Programma GR2022

D66 Berkelland presenteert met trots de lijst met kandidaten en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Een mooie mix tussen ervaren raads- en commissieleden en nieuwe enthousiaste kandidaten. De lijst en het programma zijn vastgesteld door de algemene afdelingsvergadering van D66 Berkelland.

Lijsttrekker Han Boer: “Ik ben trots dat ik aanvoerder ben van deze lijst met goede kandidaten. We vormen met elkaar een hecht team, dit geldt voor de huidige fractieleden, de nieuwe kandidaatsraadleden en lijstduwers op de lijst. We hebben kandidaten die met beide benen midden in de Berkellandse samenleving staan en daar graag een bijdrage aan willen leveren. We hebben daarbij een antenne voor maatschappelijke ontwikkelingen, al in 2017 zagen wij een einde aan de krimp en wilden wij woningbouw weer mogelijk maken. Wij hebben als eerste gepleit voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Een buitengebied waar nu veel maatschappelijke veranderingen samenkomen en we met elkaar opzoek moeten naar een nieuw evenwicht.

Voor D66 Berkelland zijn Wonen, Werken, Zorg, Onderwijs, Natuur, Droogte en het Klimaat belangrijke thema’s. Het verenigingsleven is daarbij een rode draad die door alle thema’s heenloopt en zorgt dat de Berkellandse samenleving blijft draaien. Een samenleving waarin iedereen mee moet kunnen doen. De afgelopen jaren is gebleken dat er een groot verschil is tussen plannen maken en ook uitgevoerd en gedragen krijgen. D66 Berkelland heeft de mensen en de ideeën om Berkelland op koers te krijgen.

We zijn Berkellandse Democraten en vragen uw stem voor deze Berkellandse gemeenteraadsverkiezingen.”
Geef D66 Berkelland op 16 maart 2022 uw stem!
Lijst D66 Berkelland Gemeenteraadsverkiezingen 2022


1. Han Boer  – Neede
2. Regine ter Braak – Neede
3. Marc Berends – Eibergen
4. Hans van der Noordt – Ruurlo
5. Daan Somsen – Eibergen
6. Frank ten Berge – Geesteren
7. Petra Leferink – Neede
8. Arjan de Brouwer – Rietmolen
9. Jordan Voordouw – Neede
10. Mirjam van Lanschot – Ruurlo
11. Peter Heutinck – Borculo
12. Hans Daale – Borculo
13. Erik van Woudenberg – Borculo
14. Arjen te Raa – Neede
15. Jacqueline Bussink – Noordijk
16. Wim de Boer – Borculo
17. Erik Slotboom – Neede
18. Wilco van Wijck – Noordijk
 

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.