Contact met D66

Contact met D66 in jouw gemeente

Als fractie D66 Bergen zijn we binnen de gemeente Bergen verantwoordelijk voor het stellen van kaders voor het beleid en het controleren van de uitvoering ervan. Daarom zijn we als volksvertegenwoordigers erg benieuwd naar uw mening over wat er beter kan in onze gemeente.

Contact met D66 in jouw regio

Als onderdeel van de BUCH-regio (Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo) zijn we met elkaar verbonden via de ambtelijke fusie. Omdat D66 in alle gemeenten onderdeel uitmaakt van de gemeenteraad, stemmen de fracties onderling standpunten af. Wanneer er regionale knelpunten zijn, bijvoorbeeld over de Veiligheidsregio, GGD of de bereikbaarheid van onze regio, kunt u ook via het bestuur van D66 BUCH met ons in contact treden.

Landelijk Bureau D66

Het Landelijk Bureau is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de partij en voert vele taken uit die noodzakelijk zijn voor het functioneren van D66. Zij treedt dienstverlenend op voor de leden, afdelingen en regio’s en is verantwoordelijk voor alle verenigingszaken. Op het Landelijk Bureau werken ongeveer 30 mensen die bij de partij in dienst zijn. In campagnetijd worden extra medewerkers ingezet.

Bezoek- en postadres
Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Telefoonnummer
070-3566066