Doe mee! Campagne

Beeld: D66

De komende campagne: Hoe kun jij meedoen?
Op 15 maart 2023 zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Een ontzettend belangrijke verkiezing in het licht van de uitdagingen op klimaat, landbouw en wonen. En een kans voor D66 om ons stempel te drukken de aankomende jaren in de provincie Noord-Holland én de Eerste Kamer. Zo kan jij meedoen om Amsterdam en Noord-Holland groen te laten kleuren: 
Ø  Vrijwilliger in jouw buurt: De makkelijkste en leukste manier om een steentje bij te dragen aan de campagne, is om je aan te sluiten bij de andere vrijwilligers van jouw stadsdeel. Lijkt het jou leuk om samen te flyeren met warme choco na afloop, met mensen in de buurt in gesprek te gaan of een keertje wat flyers in brievenbussen te stoppen tijdens je blokje om? Meld je dan aan als campagne-vrijwilliger!
             
Ø  Zet jouw talent in! Vind je het leuk om te designen en onze campagneboodschappen vorm te geven, ben je een fantastische fotograaf, vind je het leuk om mee te denken over de sociale media strategie, fondsenwervingacties te bedenken of creatieve acties te organiseren? Zet jouw talent dan in voor de campagne.
 
Lijkt een van bovenstaande rollen jou leuk? Stuur dan een mail [email protected]d66amsterdam.nl en ons bestuurslid campagne, Siri de Vrijer, neemt contact met je op!