Mariska Denayere

Beeld: Mariska Denayere

Waarom zet jij je vrijwillig in voor D66 Amersfoort?

September 2021 ben ik met plezier toegetreden als algemeen lid van het bestuur van D66 Amersfoort. Mijn naam is Mariska Denayere. Voor mijn studie ben ik naar Amersfoort gekomen en nu, ruim 25 jaar later, woon ik hier nog steeds met veel plezier. Ik voel me thuis in deze stad, en weet mij verbonden met mijn buurt, de stad en de gehele regio.
Ik woon in Vathorst, in één van de letterlijk groene huizen!
Je treft me regelmatig hardlopend of wandelend aan in de wijk of in het bos. Ik zwem graag in open water, óók als het buiten heel koud is! Ik ben een liefhebber van kunst en cultuur, ga graag naar theater en musea.
Pas begin 2021 ben ik lid geworden van D66. En ik had meteen het verlangen om mijn lidmaatschap actief in te zetten. Om echt bij te dragen aan de lokale gemeenschap, om het uitgangspunt van ‘vrijheid in verbondenheid’ verder handen en voeten te geven. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de leden, het bestuur en de fractie vorm te geven aan de community van D66 Amersfoort. Met actieve communicatie én inspirerende en inhoudelijke activiteiten, als plek van ontmoeting voor alle leden!
Wil jij ook bijdragen aan een actieve community, laat het mij graag weten via [email protected].