Maureen Elshof

Maureen Elshof - Beeld: Pascale Drent

Toen ik als puber dagelijks door het centrum van Zutphen naar de middelbare school in Warnsveld fietste wist ik het al, hier wil ik wonen. Inmiddels woon ik ruim 10 jaar met veel plezier in de gemeente Zutphen, eerst in Zutphen, nu in Warnsveld. Dagelijks geniet ik van onze mooie gemeente met haar diversiteit aan inwoners, faciliteiten in de dorpskern en binnenstad, cultuur en erfgoed.

  • 44 jaar
  • Eerbeek
  • Warnsveld

 
Juist doordat ik hier zo geniet wil ik mij graag inzetten voor onze mooie gemeente en haar inwoners. D66 Zutphen is voor mij dé plek om samen te bouwen aan Zutphen.
 
Het grootste gedeelte van mijn loopbaan ben ik werkzaam in de zorgsector. In mijn werk in de verschillende functies staat altijd het contact met de mens voorop. Ooit gestart in de directe zorg om vervolgens via diverse beleids- en adviesfuncties nu als gezondheidswetenschapper verbonden te zijn aan een hogeschool, zorgt ervoor dat ik een breed en actueel maatschappelijk beeld heb.

Wanneer ik niet aan het werk ben is buiten de plek om mij te vinden. Ik zit graag op de fiets of met mijn handen in de aarde. Onze achtertuin is een groene oase, een plek waar biodiversiteit alle ruimte krijgt. Iets wat belangrijker is dan ooit, waar het kan moeten we echt vergroenen.
 
Met mijn positieve instelling, gedrevenheid en brede interesse hoop ik een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan de uitdagingen waar de gemeente Zutphen de komende jaren voor staat. Ik zet mij dan ook graag in voor een leefbare, groene, inclusieve en inspirerende gemeente waar de inwoners zich thuis, gehoord en gezien voelen. Als gemeenteraadslid staat ook het contact met de mens, in dit geval u als inwoner, voorop.

Kijkend naar belangrijke uitdagingen voor nu en de toekomst, zoals klimaat, wonen en zorg, is het belangrijk dat wij een gemeente hebben die zich blijft ontwikkelen en kansen creëert vóór en met al haar inwoners van jong tot oud. Ik kijk er naar uit om mij hier samen met het mooie team van D66 Zutphen voor in te zetten!  
 
Heeft u vragen of zijn er dingen waarvan u vindt dat ik er mee aan de slag moet gaan, neem dan gerust contact met mij op via [email protected]