Maureen Elshof

Maureen Elshof - Beeld: Pascale Drent

Maureen is een nieuwkomer. Als gezondheidswetenschapper is zij werkzaam bij de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. Haar jarenlange ervaring in diverse functies binnen de zorgsector bieden haar een brede maatschappelijke focus die ze gaat inzetten als raadslid. Momenteel is Maureen fractievolger en heeft zij meegeschreven aan het verkiezingsprogramma.

Toen ik als puber dagelijks door het centrum van Zutphen naar de middelbare school in Warnsveld fietste wist ik het al, hier wil ik wonen. Inmiddels woon ik ruim 10 jaar met veel plezier in de gemeente Zutphen, eerst in Zutphen, nu in Warnsveld. Dagelijks geniet ik van onze mooie gemeente met haar diversiteit aan inwoners, faciliteiten in de dorpskern en binnenstad, cultuur en erfgoed.
 
Juist doordat ik hier zo geniet wil ik mij graag inzetten voor onze mooie gemeente en haar inwoners. D66 Zutphen is voor mij dé plek om samen te bouwen aan Zutphen. Met haar sociale liberale visie is D66 een partij die bij mij past.
 
Het grootste gedeelte van mijn loopbaan ben ik werkzaam in de zorgsector. In mijn werk in de verschillende functies staat altijd het contact met de mens voorop. Het werken in de directe zorg, in beleids- en adviesfuncties en door als gezondheidswetenschapper verbonden te zijn aan een hogeschool zorgen ervoor dat ik een breed en actueel maatschappelijk beeld heb. Deze kennis en ervaring komt goed van pas in de gemeenteraad.
 
Met mijn positieve instelling, gedrevenheid en brede interesse wil ik een constructieve bijdrage leveren aan de uitdagingen waar de gemeente Zutphen de komende jaren voor staat. Als nummer 3 op de lijst zet ik mij graag in voor een leefbare, groene, inclusieve en inspirerende gemeente waar de inwoners zich thuis, gehoord en gezien voelen.
 
Kijkend naar belangrijke uitdagingen voor nu en de toekomst als klimaat, wonen en de zorg is het belangrijk dat wij een gemeente hebben die zich blijft ontwikkelen en kansen creëert vóór en met al haar inwoners van jong tot oud. Ik kijk er naar uit om mij hier samen met het mooie team van D66 Zutphen voor in te zetten!  
 
D66 laat iedereen vrij, maar niemand vallen.