Marije Freriksen

Marije Freriks - Beeld: Pascale Drent

Marije is als gedragswetenschapper werkzaam in het onderwijs en de jeugdzorg en wil graag samenwerken aan een mooi en leefbaar Zutphen. Zij wil met haar kennis en ervaring een bijdrage leveren aan gelijke kansen voor iedereen, het ontwikkelen van eigen kracht met waar nodig het bieden van steun.

De afgelopen 17 jaar woon ik met veel plezier in Zutphen, waarvan de laatste 7 jaar in de mooie Hoven. Ik wil graag meer betrokken zijn bij Zutphen en daarom sta ik voor D66 op de lijst.
Het is mijn wens om met de inwoners van Zutphen, met de bedrijven en organisaties, de D66 leden en de leden van andere politieke partijen samen te denken over en samen te werken aan een mooi en leefbaar Zutphen, voor iedereen.
In mijn werk als gedragswetenschapper in het onderwijs en de jeugdzorg streef ik naar gelijke kansen en het ontwikkelen van eigen kracht, met waar nodig het bieden van steun. Precies volgens de principes van D66.
Ik wil daar ook graag aan werken in Zutphen, zodat ieder kind en iedere jongere zich veilig en goed kan ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om dat samen met u te gaan doen!