Isabel van Dijk

Isabel van Dijk - Beeld: Pascale Drent

Als manager in de milieusector zet Isabel zich vanuit een brede interesse in voor het gedachtengoed van D66. De afgelopen raadsperiode is zij ook forumlid geweest en heeft zij de portefeuille Sociaal Domein behartigt. Zij wil zich graag verkiesbaar stellen om opnieuw haar bijdrage te gaan leveren.Isabel in het kort


Ik woon met veel plezier in Zutphen en voel mij erg betrokken bij deze geweldige stad! Ik geniet erg van de diversiteit aan mensen die hier vanuit alle windstreken zijn komen aanwaaien, de historie van de stad, het culturele aanbod en niet te vergeten de prachtige IJssel en de natuur in onze mooie Achterhoek!
Dit sluit ook aan bij mijn maatschappelijke betrokkenheid en werk met veel plezier als manager in de milieusector en daarnaast als voorzitter van de RvT van de Graafschap Bibliotheken en als lid van de RvT bij het revalidatiecentrum Vogellanden in Zwolle.
Vanuit een brede interesse blijf ik me graag inzetten binnen onze professionele en constructieve fractie voor het gedachtegoed van D66 en zal ik mij met veel plezier inzetten als raadslid.