Politiek Rotterdam loopt de Roparun

“Deze editie dragen we op aan Ronald Tol en Leo Bruin die ons in de afgelopen jaren zijn ontvallen”, aldus D66-raadslid Tim de Haan.

Ook dit jaar loopt D66 Rotterdam weer mee met de Roparun! Onze partij is goed vertegenwoordigd met raadslid Tim de Haan en de wijkraadsleden Annedeborah van Kooij en Jim Pedd. En met Fatih Elbay als lijstopvolger op de fiets. Ieder jaar loopt een team vanuit politiek Rotterdam mee.  “Onwijs gaaf om zo met de heel politiek Rotterdam geld op te halen voor het goede doel.”, aldus Tim. “En doneren kan no

Iets andere route

Van oudsher start de Roparun natuurlijk in Parijs, maar om op safe te spelen vanwege een mogelijk nieuwe coronauitbraak, heeft de organisatie van de Roparun besloten om de Roparun dit jaar binnenlands te houden. “We starten in Enschede en lopen vervolgens via Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland terug naar de mooiste stad van Nederland.” Als het alles volgens plan verloopt komt het team van politiek Rotterdam maandag 6 juni rond 14:00 over de finish op de Coolsingel.
 
Maar de editie is ook speciaal omdat we deze Roparun opdragen aan onze oud teamleden Ronald Tol en Leo Bruin die ons in de afgelopen jaren zijn ontvallen. Ronald was jarenlang een markant lid van de Gebiedscommissie Charlois. Leo Bruin was niet minder zichtbaar als een memorabel lid van de Rotterdamse Gemeenteraad. Maar beiden hadden ook hun hart verpand aan het Team Politiek Rotterdam van de Roparun. Als teamleden, als organisatoren, regelaars en ritselaars. Hen gaan we enorm missen tijdens de Roparun.

Doneren kan nog!

Het doel van de Roparun is om geld op te halen voor mensen met kanker, om leven toe te voegen aan de dagen, daar waar er geen dagen meer vallen toe te voegen aan het leven. Voor dit goede doel proberen we zo veel mogelijk geld op te halen en doneren kan nog. Klik daarvoor op de deze link  https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/249