Els Borst Netwerk-Pubquiz

Op dinsdag 30 mei organiseert het Els Borst Netwerk Rotterdam in samenwerking met D66 Rotterdam een Pubquiz! Ben jij op de hoogte van alle actualiteiten? Ken jij het Rotterdam van nu én het Rotterdam van vroeger? Of sta jij bekend als de Shazam van jouw vriendengroep? Meld je dan nu aan voor de Pubquiz! 
 
Aanmelden kan als team maar ook individueel en dan zorgen wij dat je in een leuk team komt! Een team bestaat uit 4-5 personen. Zorg wel dat iedereen van het team zich aanmeldt. Aanmelden kan tot en met zondag 28 mei.
 
De Pubquiz vindt plaats in café de Stoep en de inloop is vanaf 19.30. De Pubquiz start om 20.00 precies, dus wees op tijd! 
 
Kosten zijn 5 euro per deelnemer, dat is inclusief het eerste drankje! Betalen kan bij aanvang van de Pubquiz. De Pubquiz is ook toegankelijk voor niet-leden. 

Ga je voor de eerste keer naar een evenement van D66 Rotterdam?

Ben je een nieuw lid, of woon je voor het eerst een D66 Rotterdam activiteit bij en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geef je op via de onderstaande knop.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur een mailtje naar [email protected]