Jouw event op deze pagina? D66 komt naar je toe deze zomer!

We hebben in Rotterdam een groot aantal leden waar we als afdeling erg trots op zijn. Samen maken we de vereniging en dat geldt ook voor de kracht van onze partij. Dat doen we samen. Om meer leden actief bij de vereniging te betrekken en om meer leden aan te trekken, willen we graag samen met jullie een aantal activiteiten organiseren.

Op de eerste plaats laagdrempelige, familie-vriendelijke bijeenkomsten waar iedereen welkom is. Leden en niet-leden. Heb jij een idee voor een wandeling, museumbezoek, sloepvaren, kookworkshop of wat voor activiteit dan ook? Neem contact op met Leontine en bespreek het.

De andere activiteiten zijn gericht op het in gesprek gaan met de stad. We willen elke zes tot acht weken ergens in de stad, in jouw wijk, een bijeenkomst organiseren waar sleutelfiguren uit de wijk en de maatschappelijke organisaties actief in jouw wijk, in gesprek gaan met ons.

Wat leeft er in de wijk? Welke thema’s zijn belangrijk? Heeft de wijk een boodschap voor D66 of voor de gemeenteraad?

Ken jij de spelers in jouw buurt? Heb je een locatie op het oog? Wij hebben (een bescheiden) budget om zaalhuur en catering te bekostigen. En natuurlijk kunnen we jou in contact brengen met D66’ers om het gesprek mee te voeren.

Neem contact op met Leontine en meld je aan. Samen zorgen we ervoor dat heel Rotterdam het gezicht van D66 leert kennen.

De spelregels

Vanuit het bestuur kan er een (beperkte) financiële bijdrage worden geleverd voor bijvoorbeeld kosten voor locatiehuur en catering. Van deelnemers zal ook een kleine bijdrage gevraagd worden.
Let op: Alleen ideeën delen is niet voldoende, we vragen ook organisatiekracht! Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen met veel plezier lid is van D66 Rotterdam.

Neem contact op!

Leontine Vreeke: 06-523 522 55