Aftrap campagne Europese verkiezingen

Op 11 mei is de campagne aftrap voor de Europese verkiezingen in Rotterdam!  Onze lijsttrekker voor de Europese verkiezingen Gerben-Jan Gerbrandy komt naar Rotterdam om samen met ons de straat op te gaan!

We verzamelen in de Leeszaal West voor de lunch en gaan daarna de stad in om het verhaal van D66 te vertellen.

Achtergrond

Op 6 juni zijn de Europese verkiezingen en het ziet er niet goed uit. In de peilingen lijkt het dat radicaal-rechts overal in Europa flink zal groeien in de komende verkiezingen. Op dit moment zien we in Nederland wat de gevolgen daarvan kunnen zijn: een hek om de grenzen, aanschurken tegen autoritaire regimes, en het vertrek van bedrijven die zorgen voor banen voor vandaag en morgen.

Daarnaast is de opkomst bij Europese verkiezingen in Rotterdam het laagste van alle verkiezingen: 5 jaar geleden bracht slechts een derde van de stemgerechtigden hun stem uit. Dat betekent dat we de straat op moeten om Rotterdammers naar de stembus te krijgen en er voor te zorgen dat ze kiezen voor D66. Want we hebben een goed verhaal om er voor te zorgen dat Europa de komende jaren groener, welvarender en veiliger wordt. We zetten ons in om Europeanen goede zorg, goed onderwijs en goed werk te geven.

Doe mee in Rotterdam!

In Rotterdam hebben we twee geweldige kandidaten die zich voor D66 inzetten. En samen met hen gaan we komende weken ons verhaal vertellen aan iedereen die het horen wil. We gaan de wijken in om er voor te zorgen dat in alle brievenbussen een flyer zit, dat onze posters overal hangen en dat iedereen die met het OV reist weet waarom je op 6 juni op D66 moet stemmen.
Dat kan alleen als we het samen doen. Dus wees erbij op 11 mei en natuurlijk ook de keren daarna!

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier, hier kan je ook aangeven of je mee luncht: