Uitnodiging infosessie formatieproces

Over het formatieproces in de provincie Utrecht hebben wij jullie in onze vorige bijdrage op de website geïnformeerd. Inmiddels is het formatieproces in een volgende fase beland. Graag houden wij onze achterban op de hoogte en willen wij jullie de gelegenheid geven vragen te stellen en feedback te geven. Daarom wordt er een digitale infosessie gehouden voor alle geïnteresseerde D66 leden in onze provincie.

Eindrapportage informateurs

Gisteren hebben de informateurs van GL en VVD hun eindrapportage gepresenteerd aan de Staten (klik hier voor de eindrapportage). Het advies is een coalitie te vormen met een krappe meerderheid bestaande uit 5 partijen – GL, VVD, PvdA, CDA en D66 – met 5 gedeputeerden. De komende weken zullen inhoudelijke gesprekken plaatsvinden.

Infosessie D66 leden

Graag praat de D66 Statenfractie Utrecht jullie bij over het formatieproces tijdens een digitale bijeenkomst op vrijdag 9 juni van 19.00 tot 20.00. Alle geïnteresseerde D66 leden zijn van harte welkom aan te sluiten. Aanmelding voor deze Teamsbijeenkomst verloopt via de lokale afdelingen.