Beeld: Rutger Jansen

Wijkspreekuur wegens succes verlengd

De kloof tussen burger en politiek groeit. Dat betekent dat politieke partijen zich proactief moeten inzetten om de burger te bereiken.

Afgelopen februari lanceerde D66 raadslid Erik Verschuren een wijkspreekuur voor Nijmegenaren. Wegens succes wordt dit daarom verlengd!


‘In het raadswerk is het veel stukken lezen en overleggen in het stadhuis, maar uiteindelijk draait het voor mij om de verhalen van de mensen in de stad. Als huisarts weet ik hoe belangrijk het is voor mensen om gehoord te worden en hoe inspirerend persoonlijke verhalen zijn. Juist de verhalen buiten je persoonlijke bubbel. De verhalen van de mensen in de stad helpen mij om mijn werk als volksvertegenwoordiger goed te doen. Bovendien biedt dit spreekuur een mooie kans voor mensen om laagdrempelig met politiek in contact te komen.’ 
– Erik Verschuren 
 
Het spreekuur is zonder afspraak en mag gaan over alles waar de gemeente een rol in heeft.

Het wijkspreekuur vindt elke derde woensdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 plaats in wijkcentrum Dukenburg in de Meijhorst in de even maanden; in bibliotheek Mariënburg in het centrum in de oneven maanden. 

Data en locatie

19 juni – Wijkcentrum Dukenburg
17 juli – Geen wijkspreekuur wegens Vierdaagsefeesten
21 augustus – Wijkcentrum Dukenburg
18 september – Bibliotheek Mariënburg
16 oktober – Wijkcentrum Dukenburg
20 november – Bibliotheek Mariënburg
18 december – Wijkcentrum Dukenburg