Wijkspreekuur Erik Verschuren


Vanaf 21 februari organiseert raadslid Erik Verschuren elke derde woensdag tussen 10:00 en 11:00 een spreekuur over alle thema’s die de raad aangaan. Dit spreekuur wordt georganiseerd in het stadscentrum en Dukenburg.


Goede participatie is één van de hoekstenen in een goed functionerende democratie. Dat vereist inzet van zowel inwoners als betrokken partijen. Een belangrijk onderdeel van participatie is het in contact zijn met mensen.


Daarom organiseert Erik namens D66 Nijmegen vanaf 21 februari een maandelijks spreekuur. Je kunt met Erik in gesprek gaan over onderwerpen die in jouw wijk spelen. Iedereen is welkom om het te hebben over alle onderwerpen die in de Nijmeegse raad worden besproken. 


Het is niet nodig om een afspraak te maken. Het spreekuur vindt elke derde woensdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 plaats. In de even maanden is dit in het wijkcentrum Dukenburg in de Meijhorst en in de oneven maanden is dit in de bibliotheek Mariënburg in het centrum. 


De locaties worden ook gedeeld op onze social media kanalen. Volg ons op Instagram, Threads, Facebook en X (voorheen Twitter).