Jeroen van Dijk weer terug in de fractie


Jeroen van Dijk is weer terug als fractieassistent. Hij was een korte tijd weggeweest om tijd te maken voor zijn baan & familie, maar na 3 maanden afwezigheid is hij terug!

Mijn naam is Jeroen van Dijk ik ben 39 jaar en fractieassistent bij D66 nieuwkoop. Ik heb een vrouw en kind en woon in de Dorpskern Nieuwkoop. Binnen de fractie hou ik mij bezig met bestuur & dienstverlening, communicatie, mobiliteit maar mijn passie ligt echt bij digitalisering.

In deze tijd ligt bij digitalisering dé sleutel en dé uitdaging om onze overheid zo goed mogelijk draaiende te houden. De wereld is complexer geworden en digitalisering zal ons in de komende jaren moeten gaan helpen om financiële en operationele uitdagingen het hoofd te bieden. Echter, ligt bij digitalisering ook de uitdaging voor ons om onze grondrechten te beschermen. Dit is een spanningsveld waarvan we de afgelopen jaren de zoete, maar ook de wrange vruchten van hebben geplukt.

Ik zal mij als fractieassistent blijven inzetten hierin te helpen en te controleren waar ik kan zodat mijn zoontje kan opgroeien in een gemeente waar we zowel nu als in de toekomst trots op kunnen zijn.
– Jeroen van Dijk