Vrij om te ondernemen en innoveren

Wij maken werk van missiegedreven innovatie. Beeld: Unsplash

Of het nu gaat om het koffietentje om de hoek, de fietsenmaker of de app die klein begint en uitgroeit tot een miljoenenonderneming. Wij laten iedere ondernemer vrij te ondernemen en te innoveren. Dat is goed voor de toekomst van onze gemeente.

In een snel veranderende wereld grijpen ondernemers kansen. Baanbrekende innovaties ontstaan niet door strenge regels of veel invloed van de politiek. Door jou als ondernemer vrij te laten, gebruiken we optimaal jouw creativiteit.

Worden we koploper in duurzame innovatie. Ontwikkelen de knappe koppen uit Nieuwkoop of Nieuwveen straks de vervoersmiddelen van de toekomst. En zorgen we dat met ons restafval nieuwe producten worden gemaakt.

Een aantrekkelijk ondernemersklimaat is bepalend voor een gezonde lokale economie. Bedrijven en winkels moeten goed bereikbaar en aantrekkelijk zijn voor klanten en werknemers.

Samen met inwoners, ondernemers en leden hebben we nagedacht en gesproken over onze ideeën voor de toekomst. In het verkiezingsprogramma lees je deze plannen waarmee we de komende jaren aan de slag willen gaan.

Je bent pas vrij als iedereen dat is. D66 gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft.