Column: D66 is de partij die denkt in oplossingen

Mijn naam is Jacqueline Hunter. Samen met mijn man wonen wij sinds 2001 in Nieuwkoop, een prachtig stukje Groene Hart. Wij hebben het voorrecht gehad om door werkzaamheden in diverse landen gewoond en gewerkt te hebben. Hierdoor besef je des te meer hoe bevoorrecht we zijn in Nederland. We leven in vrijheid en mogen een eigen mening hebben. 

Toch maak ik mij ongerust over de problemen die voor ons staan. Het klimaat, milieu, goede gezondheidszorg voor iedereen en de woningmarkt. Jongeren en starters staan met de rug tegen de muur. Er zijn geen doorstroommogelijkheden voor ouderen en er is een tekort aan betaalbare sociale huurwoningen. We moeten bouwen en tegelijkertijd investeren in onze groene omgeving zodat we kunnen blijven genieten van dit unieke stukje Groene Hart. Het zijn maar een paar van de problemen die we moeten aanpakken en oplossen.
 
Wat de huidige Coronapandemie mij heeft geleerd is dat onze samenleving een mate van onverdraagzaamheid heeft en een kort lontje. En toch zullen we samen de problemen moeten oplossen en er niet voor weglopen. D66 is een partij die denkt in oplossingen en daarom ben ik vorig jaar lid geworden.

D66 is een partij die denkt in oplossingen en daarom ben ik vorig jaar lid geworden.

Jacqueline Hunter