Stem voor een stad met kansen voor iedereen!

Huizen voor starters, ruimte voor ondernemers, kansen voor kinderen en studenten en groene groei voor ons allemaal.

Ik had het hier kunnen uitleggen. Maar u weet waarschijnlijk al láng waar D66 voor staat. En daarom wil ik u hier, persoonlijk, graag vertellen waar ik voor Maastricht voor ga. Waarom ik uw stem vraag. Uw vertrouwen.

Geen smakelijke campagnetekst dus, maar met een persoonlijk bericht. Over hoe ik geloof dat Maastricht nóg beter kan. En hoe ik van plan ben dat waar te maken.

Laat iedereen vrij, maar niemand vallen

Zo lang waar je vandaan komt bepaalt hoe ver je kunt komen, hebben we samen iets te doen in onze stad. Van een gezonde lunch in je trommeltje tot een zonnepaneel op het dak: ik sta voor kansen voor iedereen, juist waar die niet vanzelfsprekend zijn.

Want hoe eerlijk is het om in de toekomst te blijven lenen van onze kinderen en kleinkinderen? Ik wil dat Maastricht durft te kiezen. Voor groene groei, tegen fossiele energie. Vandaag de keuzes maken die morgen van ons vraagt.

Kansen voor iedereen

Maastricht is de stad die mij alle kansen heeft gegeven. En waar de kansen nog altijd voor het grijpen liggen, als we durven te kiezen voor de toekomst.

Dat is waar ik in geloof, aan heb gewerkt en mee verder wil. Daarom vraag ik uw stem en uw vertrouwen. Omdat onze stad de allermooiste van Nederland is. En ik er alles aan wil doen om hem zo door te geven aan de Maastrichtenaar van morgen.

Johan Pas
Lijsttrekker D66 Mastricht