Wandel je mee op 10 september?

De leden van de D66 fractie in de gemeenteraad van Epe gaan altijd al graag met inwoners in gesprek. Om dat op een ontspannen manier te kunnen doen, nodigen zij hen nu uit om op 10 september a.s. 10 kilometer mee te wandelen over het Schaverensepad in en om Emst.

Van gedachten wisselen

Joost, Sander en Nathalie gaan graag met inwoners op pad om in gesprek te zijn over wat hen bezig houdt in onze gemeente. Of men nou van Nathalie wil weten wat we tot nu toe gedaan hebben om ons programma van begin 2021 te realiseren, of men met ons jongste raadslid Sander van gedachten wil wisselen over wat jongeren nodig hebben in onze gemeente, of om Joost extra input te geven in het kader van de nieuwe woonagenda die we begin volgend jaar verwachten te behandelen. Of misschien wel iets heel anders. Alles is bespreekbaar, met die 10 kilometer zijn we wel 2 uurtjes zoet en dus we hebben de tijd! En we hopen na die tijd nog gezamenlijk op een terras neer te strijken voor de nazit.

Klompenpad

Het Schaverensepad is een zogeheten Klompenpad. Natuur en cultuur vormen samen het prachtige decor van deze wandelroute ten westen van Emst. D66 herkent de meerwaarde van de Klompenpaden voor onze gemeente en vandaar dat we dit pad hebben uitgekozen. Overigens staan we er ook altijd voor open om op een andere manier in gesprek te gaan als mensen niet mee kunnen wandelen of het gewoon niet leuk vinden. Stuur gerust een mailtje en we kijken wat lukt om tot een afspraak te komen.

Praktisch

Om voor iedereen voldoende tijd en aandacht te kunnen hebben, en ook om rekening te houden met de omgeving, kunnen er 21 mensen meewandelen. De start is om 09.30 uur bij de Hezebrink in Emst. Opgeven kan via de fractievoorzitter op [email protected] tot uiterlijk 6 september.

Om een Klompenpad te wandelen, heb je stevige (eventueel waterdichte) schoenen nodig. Een lange broek en hoge sokken zijn aan te raden. Daarnaast raden we aan om rekening te houden met het weer. De wandeling gaat bij elke weersverwachting door, behalve bij extreem weer. Voor alle tips ter voorbereiding verwijzen we graag naar www.klompenpaden.nl

Beeld: D66 Gemeente Epe