Michiel Steenvoort

Michiel Steenvoort - Beeld: Jan Adelaar

Michiel Steenvoort (1976) is sinds oktober 2020 penningmeester van D66 Arnhem. Daarvoor was hij al vanaf 2010 actief als fractiemedewerker.

  • 47 jaar
  • Arnhem
  • Hij/hem

Wat wil je bereiken?

Als penningmeester is mijn voornaamste doel een degelijke en stabiele koers voor de afdeling te bewaken. Misschien niet spannend, maar wel essentieel voor een soepel lopend geheel waarbinnen de afdeling en haar leden volop kunnen kunnen bloeien.

Waarom zit je bij D66?

Loesje schreef ooit ‘Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid!’ D66 is dé partij die durft te blijven denken. Zonder dogma’s. Wars van onderbuik en populisme. Daarom ben ik D66’er.

Waar kom je vandaan?

Sinds 2009 ben ik Arnhemmer: getrouwd in het Openluchtmuseum, twee kinderen geboren in Rijnstate, een bachelor communicatie van de HAN, en heerlijk wonend in ’t Broek. D66’er ben ik sinds 2002: begonnen bij de Jonge Democraten lokaal, regionaal en landelijk. Daarna in het bestuur bij de Vrienden van de JD en D66 Wijk bij Duurstede. In Arnhem ondersteunde ik al sinds 2010 de raadsfractie als fractiemedewerker. Ruim 10 jaar verder zet ik vanaf oktober 2020 mijn kennis en ervaring graag in voor het bestuur van de afdeling, en maak ik ruimte voor nieuw talent bij de fractie.

Nevenfunctie

Raadscommunicatieadviseur, Griffie gemeente Ede