Bezoek onze Stemtent

Algemeen

D66 Maastricht komt graag in gesprek met de inwoners van Maastricht over de lokale politiek. Daarop heeft de fractie het initiatief van de Stemtent bedacht: elke eerste zaterdag van de maand, tussen 12.00 uur en 16.00 uur, staan wij op Plein 1992 met een actuele stelling om met u over dit onderwerp in gesprek te gaan. Heeft u ook nog andere vragen, opmerkingen of standpunten, dan zijn deze uiteraard van harte welkom. Zowel de aankondiging van de stelling, als de uitslag van de Stemtent, worden in de lokale media gepubliceerd. Al sinds 2005 probeert de fractie om op deze laagdrempelige manier uw mening te betrekken bij het bepalen van haar eigen fractiestandpunt. Kom gerust eens voorbij!

Eerstvolgende Stemtent

Iedere eerste zaterdag van de maand (uitgezonderd augustus) staat onze Stemtent op Plein 1992. De stelling voor deze Stemtent kunt u ongeveer een week vooraf terugvinden in ons nieuwsoverzicht.

Voor een overzicht van Stemtenten die in het verleden hebben plaatsgevonden, kunt u kijken in het archief (nog niet gereed momenteel).