Zondaglunch Liemershof op 29 januari

Om met onze leden over een actueel onderwerp in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen starten we dit jaar met ‘Liemershof’. We trappen af met een thema dat de gemoederen binnen Nederland flink bezig houdt, namelijk stikstof. Dit keer hebben we D66’er Antoon Kanis bereid gevonden om aan de hand van stellingen met ons in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een heerlijke broodjeslunch.

Waar?

De zondaglunch Liemershof is op 29 januari van 12.00 tot 14.00 uur in de Revolutie in het centrum van Zevenaar op de Markt 4. Je mag een introducee meenemen. Graag even aanmelden i.v.m. het bestellen van de broodjes. Dit kan via email [email protected]

Wie?

Wie is Antoon Kanis?
Antoon Kanis laat regelmatig van zich horen in de media en op diverse politieke (D66) bijeenkomsten over stikstof. Hij is als boerenzoon opgegroeid en voorvechter van een innovatieve en duurzame landbouwsector. Volgens hem valt er op het gebied van milieu en duurzaamheid nog veel te winnen. Overheid en boeren moeten zich samen daarvoor inzetten. Sinds mei 2015 is hij Statenlid voor D66 in de Provinciale Staten van Gelderland. Hij is woordvoerder op landbouw, water, natuur, luchtvaart, financiën en algemeen bestuur. Hij is de vijfde kandidaat op de lijst van D66 voor de Eerste Kamer. Op basis van de huidige peilingen is de kans groot dat Antoon daadwerkelijk in het parlement wordt verkozen.

Liemershof wordt georganiseerd door de Afdeling Liemers-Grensland. Hieronder vallen D66 Westervoort, Duiven, Doesburg, Zevenaar en Montferland.