Een nieuw jaar, met nieuwe energie.

Een nieuw jaar met nieuwe energie.  Een jaar dat hopelijk ‘normaler’ wordt. Waarin je zonder zorgen met vrienden en familie af kan spreken. Er ruimte is om ideeën en plannen echt uit te voeren, zonder steeds aan de maatregelen aan te passen. Lijsttrekker Elze Woudstra kijkt vooruit!

Een bijzonder jaar: een verkiezingsjaar!

Ook 2022 zal ‘anders’ worden. Maar: ik zeker dat we er samen een bijzonder jaar van gaan maken. Met verkiezingen voor de deur gaan we er vanaf nu in persoon en digitaal op uit. Spannend dat al het werk op de achtergrond nu écht wordt en van ons allemaal. 
 
We doen het samen. Elke stem is er een en kan verschil maken. Buren, kennissen, vrienden – laat ze weten waar je voor staat. Dat het positieve geluid van D66 ook in Rijswijk hard nodig is. De boodschap is duidelijk; in Rijswijk kun je fijn wonen, in een groene omgeving en kan iedereen meedoen. Daar is actie voor nodig. En lef. Om keuzes te maken en verschillen te overbruggen. 
 
Ik heb er alle vertrouwen in dat we met onze positiviteit, VOORUIT denken én passie voor onze directe omgeving voor die actie kunnen zorgen. Samen kansen creëren en benutten. 
 
Help elkaar in 2022 aan energie, doorzettingsvermogen en het overwinnen van uitdagingen. Zodat we laten zien dat we er voor elkaar en onze buurt zijn.