Elze Woudstra

Beeld: Jeroen Mooiman

Het ruimte geven voor eigen ontwikkeling, het samen benutten van kansen, de toekomst aan zien komen er naar handelen, positief en reëel blijven kijken, daar staat D66 voor mij voor.

  • 46 jaar
  • Weert
  • Rijswijk
  • Zij/haar

Vrede en goed met elkaar samenleven, daar haal ik mijn motivatie uit. Dat betekent niet dat je het altijd eens bent, wel dat je respect hebt voor elkaar. Ruimte geeft, aandacht hebt voor elkaar, jezelf ontwikkelt en rekening houdt met anderen en hen kansen geeft.

Rijswijk op de kaart zetten als duurzame woonstad, een plek om te ondernemen. Waar historie, karakter en nieuwe ontwikkelingen samengaan.   

Een veilige en vredige stad, met kansen om je te ontwikkelen. Een stad die toegankelijk is voor iedereen. 

Een bruisende en leefbare stad, waar mensen betrokken zijn bij elkaar.  Een stad met kansen voor jong en oud in Rijswijk. Van makkelijker en veilig de straat op kunnen tot het kunnen starten van je eigen onderneming: het moet kunnen in Rijswijk. 
Met meer aandacht voor waar inwoners en ondernemers tegenaan lopen. Van het krijgen van antwoord op vragen tot het meedenken bij wijzigingen in je leven.

Dat zijn er eigenlijk twee: allebei heerlijk groen! Langs de Vliet naar het Elsenburgerbos wandelen, omdat ik van water houd. En het Rijswijkse Bos: de geuren, kleuren en het ruisen van de bomen met in elk jaargetijden weer wat nieuws te zien en horen: wonen in het groen!