8 maart: Avond van de Mobiliteit


Mobiliteit is ‘hot’ in Rijswijk. Er wordt al stevig gediscussieerd over parkeerplaatsen, deelscooters en openbaar vervoer. Maar hoe ziet de toekomst eruit en wat moeten we daar vandaag voor doen? 
 

Beeld: Jeroen Mooijman

Mobiliteit in Rijswijk

D66 Rijswijk organiseert de Avond van de Mobiliteit, met interessante sprekers en de focus op Rijswijk. Zelfrijdende shuttles, the last mile, hubs, stadslogistiek, goederenvervoer per drone of robot: ga in gesprek met de experts van de Avond.

Panel

Iris Ruysch is directeur bij The Future Mobility Network, een kennis- en adviesbureaus dat adviseert bij gebiedsontwikkeling en beleid. 
 
Walter Dresscher is founder van Wij zijn Deel en expert op het vlak van deelmobiliteit. Ook begeleidt hij de ontwikkeling van steden waarbij inwoners zelf de wijk ontwikkelen. 
 
De avond wordt gemodereerd door Frans Limbertie, bekend als verslaggever van Groot Rijswijk en de politieke debatten Rondom Rijswijk.

Belangrijke informatie

De locatie van de bijeenkomst is gewijzigd naar De Compagnie aan de Geestbrugkade 32 te Rijswijk (of via de achterzijde aan de Frederiklaan 17). Meld je aan via [email protected]. De Avond van de Mobiliteit is ook te volgen via een livestream.

  • Datum: 8 maart 2022
  • Tijd: 20.00u (inloop 19.45u)
  • Locatie: De Compagnie – Geestbrugkade 32 te Rijswijk
  • Link naar de livestream