Peiling wijst uit: D66 Maastricht maakt kans om grootste partij te worden!

D66 heeft een unieke kans om de grootste partij van Maastricht worden.

Het gaat er om spannen in Maastricht. Wie wordt op 16 maart de grootste partij van Maastricht en drukt dus de komende jaren de grootste stempel op onze stad? Een peiling van Maurice de Hond wijst uit dat D66 één van de grootste kanshebbers is om als winnaar uit de bus te komen. We hebben nog een week om Maastricht progressief groen te laten kleuren. Een unieke kans.

Wie er in Maastricht de grootste partij wordt is een wezenlijke vraag: de grootste partij is als eerste aan zet voor de coalitievorming. Een belangrijke en verantwoordelijke positie dus.

Maastrichtenaren moeten volgens lijsttrekker Johan Pas een belangrijke keuze maken: ‘’Deze verkiezingen gaan over wat voor stad we willen zijn. We willen juist aan de slag met betaalbare huizen bouwen, kansen voor iedereen en een groenere toekomst.’’

De dagen tot aan 16 maart worden dus nog spannend in Maastricht. Welke partij krijgt de sleutels van de stad in handen? De komende week zullen we hoe dan ook alles uit de kast halen om de Maastrichtenaar te laten kiezen. Daarna weten we wie er de komende vier jaar het hardst aan de knoppen van de stad mag draaien.

Beeld: Maurice de Hond