Nieuwe Raad van Leudal beëdigd

Op 30 maart is de nieuwe raad van de gemeente Leudal beëdigd.

de nieuwe fractie

de nieuwe raadsfractie van D66 - Romy van Heur, Rinke de Wit, Jort Raemakers, Leo Schouten en Andre Kierkels Beeld: Danielle Peet

De nieuwe raadsfractie bestaat uit Romy van Heur, Rinke de Wit, Jort Raemakers, Leo Schouten en Andre Kierkels. De fractie heeft Jort gekozen tot voorzitter, Leo tot vice-voorzitter en Romy tot secretaris.

burgemeester Schmalschläger - spreekt de nieuwe raad toe Beeld: Danielle Peet

Burgemeester Schmalschläger sprak de nieuwe raad toe. Ze was blij met de vele nieuwe jonge raadsleden en wil zich er voor inzetten dat zij gemotiveerd blijven en niet afhaken na één termijn. Ze noemde zichzelf als voorbeeld waar een raadslidmaatschap toe kan leiden.

Welkom

André Kierkels - nodigt alle nieuwe raadsleden uit voor een kennismaking bij hem thuis Beeld: Danielle Peet

Het D66-raadslid Andre Kierkels had nog een verrassing in petto. Hij had een persoonlijke uitnodiging voor alle nieuwe raadsleden om bij hem thuis kennis te komen maken. Op die manier wil hij een bijdrage leveren aan een goede samenwerking in de nieuwe raad.

aan de slag

De grote D66-fractie staat te popelen om aan de slag te gaan om de voorstellen uit ons verkiezingsprogramma ook te kunnen realiseren in het belang van onze burgers.