Wie wordt de beste conciërge van het jaar 2020?

Een bijzonder jaar vraagt om een bijzondere verkiezing! D66 Leiden gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden. Verdient jouw conciërge de titel Conciërge van het Jaar 2020? Nomineer hem of haar!

Vorig jaar won conciërge Monna Nederstigt van basisschool Er-Risèlèh de verkiezing van Leidse Conciërge van het Jaar. De jury beoordeelde de genomineerde conciërges op behulpzaamheid, hun bijdrage aan een gezonde omgeving, een sociaal veilige omgeving en onderhoud aan de school.

Sleutelrol

Goed onderwijs en kansen voor kinderen begint bij een goede basis. D66 vindt het belangrijk dat onze jeugd naar school gaat in een veilige, schone, inspirerende en stimulerende omgeving. En daarom zijn conciërges van onschatbare waarde: als manusje -van- alles zijn ze overal te vinden en verrichten ze veel werk. Conciërges hebben een sleutelrol op scholen, maar hun werk blijft nog vaak onbelicht. Zeker tijdens de coronacrisis hebben veel conciërges er naast hun dagelijkse werkzaamheden meer verantwoordelijkheden bij gekregen. D66 wil met deze verkiezing de conciërges extra in het zonnetje zetten.

Nomineer jullie conciërge!

Heeft jouw school de allerbeste conciërge? Staat hij of zij altijd voor iedereen klaar? Nomineer dan jullie conciërge voor de verkiezing. Stuur uiterlijk maandag 2 november een e-mail met daarin in ieder geval de naam van de conciërge, de naam van de school én een korte motivatie naar [email protected]. Geef daarin aan waarom juist jullie conciërge het verdient om dé Conciërge van het Jaar te worden. Op woensdagochtend 25 november zal D66 naar de school van de winnende conciërge komen om de prijs uit te reiken.