Wie wordt de beste Conciërge van het Jaar 2019?

Dit jaar gaat D66 Leiden opnieuw op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden. Verdient jouw conciërge de titel Conciërge van het Jaar 2019? Nomineer hem of haar!

Vorig jaar won conciërge Peter de Romijn van OBS de Meerpaal de verkiezing van Leidse Conciërge van het Jaar. De jury beoordeelden de genomineerde conciërges op behulpzaamheid, hun bijdrage aan een gezonde omgeving, een sociaal veilige omgeving en onderhoud aan de school.

Sleutelrol

Conciërges hebben een sleutelrol op scholen, maar hun werk blijft vaak onderbelicht. D66 wil met deze verkiezing de conciërges extra in het zonnetje zetten. Zij zorgen er op scholen voor dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een gezonde, veilige omgeving. Ze weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid. Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school. Met deze verkiezing vragen we extra aandacht voor de stille, maar essentiële werkzaamheden van conciërges.

Nomineer jullie conciërge!

Zorgt jullie conciërge ervoor dat de leerlingen zich veilig voelen op school? Staat hij of zij altijd voor iedereen klaar? Nomineer dan jullie conciërge voor de verkiezing. Stuur uiterlijk maandag 18 februari een e-mail met daarin in ieder geval de naam van de conciërge, de naam van de school én een korte motivatie naar [email protected] Geef daarin aan waarom juist jullie conciërge het verdient om dé Conciërge van het Jaar te worden. Op woensdagochtend 6 maart zal D66 naar de school van de winnende conciërge komen om de prijs uit te reiken.

Beeld: Intern