Feestelijke opening van binnenbad en ijshal ‘De Vliet’ en de ‘1574 Hal’: Een nieuwe bladzijde voor Sport in Leiden

D66 Leiden viert de opening van de nieuwe sportaccommodaties: binnenbad en ijshal ‘De Vliet’ en de ’1574 Hal’ in Leiden. Deze voorzieningen beloven een verrijking te zijn voor de sport in de stad. Zij zullen het centrum vormen voor gezonde competitie, samenkomen en sportieve groei en het thuis bieden aan talloze atleten, amateurs en gezinnen in de stad.

Een dankbetuiging aan Aad van der Luit

Bij deze opening spreekt D66 Leiden dank aan voorgaande colleges, wethouder en voorgangers in de gemeenteraad die dit hebben mogelijk gemaakt. In het bijzonder dank aan voormalig Aad van der Luit, voormalig D66 raadslid, voor zijn tomeloze inzet voor sportend Leiden. Zijn toewijding aan de sportgemeenschap van Leiden is bewonderenswaardig en inspirerend. De nieuwe topsporthal in sportcomplex 1574 zal nu ‘’Aad van der Luit Topsporthal” een mooi eerbetoon aan hem. 

Een verrijking voor de sport in Leiden

De nieuwe sportaccommodaties zijn een verrijking van de sport in Leiden en een grote stap in het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl. Ze bieden moderne voorzieningen en mogelijkheden voor training en competitie op alle niveaus. Van beginners tot ervaren atleten, iedereen zal de kans krijgen om hun sportieve vaardigheden te ontwikkelen.