Jan Paternotte schuift aan bij openbare fractievergadering D66 Leiden

Op dinsdag 14 november houdt D66 Leiden een openbare fractievergadering in de Professoren- en Burgemeesterswijk. Landelijk fractievoorzitter Jan Paternotte (tot voor kort ook Leidenaar) zal daarbij aanwezig zijn. Locatie van de avond is Buurthuis ’t Trefpunt, Professorenpad 1.

Buurtbewoners en belangstellenden zijn vanaf 19.00u (inloop 18.45u) welkom. Daarbij is het mogelijk om wensen, bedenkingen of vragen over de buurt te stellen aan de Leidse raadsleden van D66. Door de aanwezigheid van Tweede Kamerlid Jan Paternotte worden buurtbewoners ook uitgenodigd om landelijke thema’s aan te dragen. Vanaf 20.30u houden de raadsleden hun reguliere overleg, maar belangstellenden kunnen ook daarbij aanwezig zijn. Na de afsluiting is het nog mogelijk na te praten met de raadsleden.

Sinds begin van dit jaar gaat de fractie van D66 Leiden het stadhuis uit en de stad in. Iedere maand vergadert de fractie op een andere openbare plek in de stad. D66 experimenteert hiermee met een nieuwe vorm van democratische vernieuwing.