D66 Flevoland stelt verkiezingsprogramma vast: “radicaal voor het midden”

Van de zomer leverde een commissie onder leiding van Herald Voorneveld al een conceptversie op van het partijprogramma. Zaterdagmiddag 26 november kwamen de Flevolandse leden van de partij bijeen in Almere om daar een laatste hand aan te leggen.

Radicaal

Voorneveld: “De grote vraagstukken van onze tijd vragen om daadkracht. Bij D66 zijn wij bereid lastige keuzes te maken. Dit programma gaat de grote onderwerpen niet uit de weg en kiest radicaal voor het midden.”

Groene toekomst

Lijsttrekker Tiko Smetsers reageert enthousiast op het verkiezingsprogramma. Hij is blij dat de partij voor een ambitieuze en oplossingsgerichte boodschap kiest. “Met dit verkiezingsprogramma in de hand gaan we de komende vier jaar weer het verschil maken voor Flevoland. Onze plannen bieden ruimte voor duurzame ontwikkelingen waarmee we een groene toekomst kunnen veiligstellen” aldus Smetsers.

Belangstelling

De Provinciale Statenverkiezingen komen steeds meer in de belangstelling te staan door de woningopgave, de klimaatcrisis en de stikstofproblematiek. D66 Flevoland hoopt met haar plannen veel nieuwe kiezers aan zich te binden. De partij is momenteel met twee zetels in de Flevolandse Provinciale Staten vertegenwoordigd. Het verkiezingsprogramma van D66 Flevoland is hier te vinden.