Astrid Wenneker

Beeld: Don Voogt

In de afgelopen tijd was ik al actief betrokken bij de Doetinchemse politiek. Ik wil een geluid zijn van de bevolking van Doetinchem en hen vertegenwoordigen.

  • 63 jaar
  • Doetinchem
  • Zij/haar

Als ik mezelf mag beschrijven:
Positieve eigenschappen: sociaal, integer, makkelijk toegankelijk, open, ondernemend, doorzetter, verbinder en mediator, ‘advocaat van de duivel’, regelneef, (onder)handelaar.

Eigenschappen die aandacht behoeven: te veel vertrouwen in mensen, veel dingen tegelijk willen doen. Timemanagement; volop mee bezig, doordat ik gestopt ben met één van mijn bedrijven.
In het verleden heb ik veel sociale doelen opgezet en geleid als voorzitter en fundraiser. Hierdoor heb ik zeer veel ervaring in acties opzetten en deze in goede banen te leiden.
Door mijn ondernemerschap heb ik veel ervaring op bestuurlijk en economisch niveau. Door langdurige en intensieve samenwerking met vele instanties, bedrijven en overheden binnen Doetinchem, ken ik veel mensen en weet wie op welke positie een beslissing kan nemen en informatie kan verstrekken. Ik ben goed op de hoogte van wat er speelt binnen het Doetinchemse en bij de bevolking.