Martijn van den Heuvel

Beeld: Jurriaan Struijk

Ik ben Martijn van den Heuvel, 53 jaar. Twintig jaar geleden kochten mijn partner en ik ons huis in het Rode Dorp. We waren meteen verkocht: fijn huis, veel groene buitenruimte, centraal gelegen. In, wat later bleek, een kinderrijke wijk met veel sociale contacten. Een paar jaar geleden zijn we verhuisd naar de Componistenwijk. Met onze 2 kinderen die inmiddels tieners zijn.

Ik werk als marketingadviseur. Eerst in de uitgeverij, nu bij een rechtsbijstandverzekeraar. Veel mensen ervaren juridische problemen. Wij proberen er voor hen te zijn.

Naast mijn werk heb ik lesgegeven, was actief in een ondernemingsraad en in Baarn was ik voorzitter van de Medezeggenschapsraad van de Montinischool. Sinds september 2021 ben ik actief voor D66 Baarn. Al snel intensief met het verkiezingsprogramma, de website en het thema duurzaamheid.

Ik zet me graag in voor de gemeente Baarn. Voor een goede balans tussen wonen en groen. Voor een duurzame toekomst. En voor het ruimte geven aan alle goede initiatieven van onze inwoners en ondernemers.