Nieuweling D66 komt met 13 kandidaten voor de raad van Westerveld

D66 Westerveld heeft haar kandidatenlijst gekozen met als aanvoerder AnkeOosterhuis. Voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 hebben zich 13 enthousiaste leden gemeld. De afdeling doet voor het eerst zelfstandig mee. Met een sociaal liberale insteek wil D66 werken aan een Westerveld waar iedereen elkaar vrij laat, maar niemand laat vallen.

De ploeg bestaat uit kandidaten die al in de raad hebben gezeten en nieuwe mensen. Allemaal enthousiast om voor de inwoners van Westerveld aan de slag te gaan. Zij willen zich inzetten voor een gemeentebestuur dat naast haar inwoners staat. Samen gaan we goede antwoorden vinden op veranderingen die op ons afkomen.

Anke: ‘Ons motto ‘Laat iedereen vrij, maar niemand vallen’ komt naar voren in alles wat we doen. De komende periode staan we voor belangrijke besluiten voor onze inwoners en bedrijven. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen die hier wil wonen een geschikte plek kan vinden? En dat alle inwoners en bedrijven mee kunnen doen met de energieverandering? Ook willen de zorg zo regelen dat we meer kunnen doen met de middelen die we hebben. En vooral met ons buitengebied moeten we aan de slag zodat onze bedrijven én onze natuur een toekomst hebben. Hoe we dit precies vorm willen geven is te lezen in het verkiezingsprogramma:

Zo ziet de volledige D66-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen eruit:

1. Anke Oosterhuis
2. Sieger Miedema
3. Maarten Muller Von Czernicki
4. Hannah Ietswaart
5. Arnoud Knoeff
6. Jens Bernd Luinge
7. Huub Hessel
8. Joke Bruin-Westeneng
9. Levien Drost
10. Simone Boxma
11. Rob den Hollander
12. Marjolein Vogel
13. Tamara de Bruin