Dit zijn onze standpunten

Beeld: Ronald Wilfred Jansen / Shutterstock

Op 16 maart 2022 neemt D66 Westerveld als zelfstandige partij deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in Westerveld. Een uniek gegeven, want dit gebeurde nog niet eerder.

Het gaat goed in Westerveld. Wij zijn een fijne, groene gemeente om in te wonen. We weten ons omringd door twee nationale parken. Ook anderen weten ons te vinden om hier met ons van te genieten.

Tegelijkertijd zijn er ook uitdagingen. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen die hier wil wonen, een geschikte plek kan vinden? Hoe we zorgen voor een duurzame manier van energiegebruik? En hoe zorgen we voor het behoud van ons mooie landschap?

Allemaal vragen waar we ons in de komende raadsperiode voor willen inzetten met de sociaal-liberale ideeën als leidraad.

Ons motto ‘laat iedereen vrij, maar niemand vallen’ is ook waar we in Westerveld voor staan. D66 Westerveld staat voor een levendige lokale democratie, gezond opgroeien en leven, een groene, circulaire economie en een toekomstbestendige leefomgeving. Hoe wij dit precies vorm willen geven, kunt u lezen in dit verkiezingsprogramma.

Je bent pas vrij als iedereen dat is. D66 Westerveld gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft.